Tutkimus; 100 % Mammuttihirren asiakkaista suosittelee Mammuttia!

Mammuttihirren ammattimainen, täsmällinen ja asiakaslähtöinen toiminta saa  ansaittua kiitosta asiakkailtamme. Rakennustutkimus RTS on tehnyt objektiivisen jokavuotisen tutkimuksen, johon on haastateltu myös Mammuttihirren asiakkaat. Tiedot ovat ”Omakotirakentajatutkimus 2022 / 23 RV”-tutkimuksesta.

Tutkimuksen tuloksista selviää että;

  1. 100 % asiakkaistamme kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (65 %) tai ”melko tyytyväinen” (35 %) saamaansa talotoimitukseen.
  2. 95 % asiakkaistamme kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (75 %) tai ”melko tyytyväinen” (20 %) talomyyjän toimintaan.
  3. 95 % asiakkaistamme kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (80%) tai ”melko tyytyväinen” (15 %) talotehtaan toimintaan.

Mammuttihirrelle kenties merkittävin tulos tutkimuksessa näkyy asiakkaidemme vastauksissa kysymykseen ”Oletko valmis suosittelemaan toimittajaa myös muille?”. Tähän kysymykseen kaikki (100 %) asiakkaamme vastaavat ”Kyllä”! Asiakkaamme suosittelevat Mammuttia varauksetta, tämä on huikea saavutus!

Lupaamme palvella myös tulevia asiakkaita vähintäänkin yhtä hyvin; iloisella otteella, ammattimaisen vauhdikkaasti mutta myös nöyrästi. Ymmärrämme sen että oman hirsitalon rakentaminen on usein perheen suurin hanke, ei vain rakennus vaan koti jossa tullaan kokemaan elämän suurimmat tunteet. Tämä ymmärrys tuo meille vastuun; haluamme olla hankkeessa se vahvin lenkki johon voi luottaa ja jonka kanssa asiat sujuvat!

Luottamuksesta kiittäen ja mukavaa kevättä toivottaen!

Mammuttihirren Tiimi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.