tunturit

MAMMUTTIHIRSI – LUONNOLLINEN VALINTA

PELASTETAAN MAAILMAA, HIRSITALO KERRALLAAN

Mammuttihirren missio on rakentaa ilmastoystävällistä ja terveellistä asumistapaa. Kannamme siis vastuuta sekä laadukkaasta asumisesta että maapallomme säilymisestä elinkelpoisena tuleville sukupolville.

Hirsitaloissa sidotaan massiivisesti hiiltä. Hiilen sitominen tapahtuu aidosti kestävällä tavalla, parhaimmillaan sadoiksi vuosiksi. Periaate on hyvin yksinkertainen. Kasvaessaan puu sitoo ilmakehässä olevaa hiilidioksidia itseensä ja näin metsät toimivat valtavina hiilinieluina. Kun jalostamme puuraaka-aineen pitkäikäisiksi hirsituotteiksi, sidomme hiilen tuotteeseen eikä se vapaudu takaisin ilmakehään puun maatuessa.

Hirsitalot ovat erityisen viihtyisiä. Lämpimillä ja rauhoittavilla puupinnoilla on myönteinen vaikutus ihmisen psyykelle fysiologialle. Massiivinen hirsiseinä tasaa luonnollisesti huoneilman kosteutta ja lämpötilaa. Tasapainoinen huoneilma tuntuu miellyttävältä ja vähentää myös pölyn liikkuvuutta. Hirsitalojen luonnollinen akustiikka tuo oman tärkeän ominaisuutensa terveelliseen ja turvalliseen asumisympäristöön.

Asiakkaamme rakentavat terveellisiä koteja. Asiakkaamme pelastavat maailmaa!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.