tunturit

NOPEIN JA EDULLISIN

TALOMALLISTO – VALMIIKSI MIETITTY

Edullisin ja nopein tapa toteuttaa käytännöllinen ja persoonallinen koti on valita jokin hyväksi havaituista mallistotaloistamme. Hirsitalon rakentaminen onnistuu helposti valmiista mallista.

Edullisin tapa rakentaa hirsitalo

Valmis talomalli tarjoaa rakentajalle useita etuja. Malliston hirsitaloissa on valmiiksi otettu huomioon toimivuuteen ja talotekniikkaan liittyvät tarpeet. Hirsitalomallisto on hinnoittelultaan kustannustehokas, ei ylimääräisiä kuluja suunnittelusta ja rakenteet sekä muut ratkaisut ovat optimoituja ja turvallisia. Lisäksi valmiiden mallien toimitusaika on nopeampi.

Talomallin valitseminen

Talomallistostamme voit etsiä hakutoiminnolla juuri tarpeisiin sopivat hirsitalot. Voit käyttää useita hakuvaihtoehtoja: käyttötarkoitus, arkkitehtuurinen ilme, huoneistoala, huoneiden määrä, kerrosluku. Kun perusominaisuuksiltaan sopiva talomalli on löytynyt, voidaan sitä muokata pienin muutoksin tarpeitasi vastaavaksi. Muuttamalla esimerkiksi hirsiprofiilia ja nurkkaratkaisua saadaan vakiomalleihinkin hyvin erilaista arkkitehtuurista ilmettä tonttinne ja mieltymystenne mukaan.

Valmiiksi suunniteltu

Valikoituihin malleihin on jo valmiiksi saatavissa Feel5D-malli. Mallin avulla varmistetaan ratkaisujen sopivuus juuri Teille. Pyöritä taloasi (3D), zoomaa lähemmäs tai katsele näkymiä naapurista. Pyöritä taloa sormen tai hiiren avulla. Siirry kävelytoimintoon ja pääset tutustumaan talosi sisälle. Voit kävellä huoneesta toiseen helppokäyttöisen painikkeen avulla. Portaittaisen leikkausominaisuuden avulla voit leikata talosi miltä korkeudelta tahansa. Leikkaa vaikkapa katto tai koko 2. kerros pois. Näet julkisivut ja pohjakuvan yhdellä napin painalluksella. Katsele pohjakuvia kerroksittain käyttämällä samanaikaisesti leikkaustoimintoa. Myyjämme esittelevät Feel5D-talomallit mielellään teille.

Miten varmistaa talomallin sopivuus

Mammuttihirren hirsitalomallistot sisältävät monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, käyttötarkoituksiin ja mieltymyksiin. Meillä on myös erilaisia muunnoksia malliston malleista. Myyjämme kertovat mielellään, miten malliston mallia voidaan mukauttaa juuri teidän tarpeisiinne. Hirsitalon rakentaminen talomallista on vaivaton ja turvallinen tapa löytää hirsikoti tai vapaa-ajan asunto.

Ota yhteyttä myyjäämme ja suunnitellaan yhdessä teille Unelmien Hirsitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.