MAMMUTTIHIRREN VARSINAIS-SUOMEN EDUSTAJA – SANTERI PALONIEMI

Olen Mammuttihirren edustaja Varsinais-Suomen alueella. Hirsitaloasioissa voit olla yhteydessä minuun esimerkiksi puhelimitse. Ei väliä onko virka-aika, ilta, arki vai pyhä -ole huoletta yhteydessä.

Työurallani olen toiminut uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen myynnin parissa sekä kiinteistövälitysalalla. Tämän lisäksi tein urheilu-uran alppihiihdossa. Urheilussa menestyminen vaatii tavoitteellisuutta, sitoutumista sekä kovaa työntekoa, mikä luo myös hyvän pohjan yhteistyöllemme sinun rakennusprojektiisi.

Olen kokenut rakennusalan omakseni. Viihdyn asiakkaiden seurassa ja olen aidosti kiinnostunut ihmisten rakennushankkeista ja unelmista kodin suhteen. Näen nykyisen työni vastaavan hyvin osaamistani, sillä edustajana pääsen toimimaan rakentamisen, suunnittelun ja myynnin parissa. Mammuttihirrellä saan työskennellä rakentamisen ammattilaisten kanssa ja pääsen kehittämään myös omaa osaamistani.

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti tenniksen parissa sekä viime aikoina myös perheen loma-asunnon viimeistelyssä Kustavissa.

Soitellaan!

-Santeri Paloniemi 040 620 6558

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.