tunturit

TIIMIPELIÄ PARHAIMMILLAAN

MEILLE TÖIHIN ?

OLETKO SINÄ JUURI SE HYVÄ JA OSAAVA TYYPPI, JOKA VAHVISTAISI MAMMUTTITIIMIÄ ENTISESTÄÄN ?

Oletko sinä juuri se hyvä ja osaava tyyppi, joka vahvistaisi Mammuttitiimiä entisestään? Mammuttihirsi on kasvava, kehittyvä organisaatio. Meitä on tällä hetkellä noin 15 henkilön tiivis organisaatio, jossa jokaisen työpanoksella on iso merkitys kokonaisuuteen. Teemme asioita yhdessä ja yli perinteisten toimenkuvarajojemme.

MITEN HAEN TYÖPAIKKAA ?

Hae työpaikkaa meiltä joko sähköpostitse tai allaolevalla lomakkeella. Kerro millaista työpaikkaa haet, milloin voit aloittaa ja palkkatoiveesi. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan CV, mahdollinen erillinen hakukirje sekä muita liitteitä, joilla voit todentaa ammattitaitosi.

JUURI NYT HAEMME SEURAAVIA:

HAEMME YRITTÄJÄMYYJIÄ

AVOIN TYÖHAKEMUS

Jos meillä juuri nyt ei ole avoinna juuri sinulle sopivaa paikkaa, voit silti jättää avoimen hakemuksen. Talletamme sen ja otamme asian esille, kun sopivia paikkoja avautuu.

Työntekijämme kertovat:

Antti Siltakoski

Tuotanto

“Lähes 20 Mammutilla tehdyn työvuoden jälkeen töihin tullessa tuntuu kuin kotiinsa tulisi. On hienoa olla tekemässä nimenomaan hirsituotetta ”

Tarja Nylander

Tarjouslaskenta, Talous ja Hallinto

“On mukavaa, kun kokemusta ja osaamista arvostetaan ja saa tehdä monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.”

Sergei Zakharov

Rakennesuunnittelija

“Hirsitalojen suunnittelu on minulle tuttua puuhaa ja työt edistyvät mukavasti varsinkin, kun apu on aina lähellä ja suunnitteluohjelma on nykyaikainen.”

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.