tunturit

YKSILÖLLISTÄ ARKKITEHTUURIA

ARKKITEHTISUUNNITELMA – UNIIKIT HIRSITALOT

Jos sinulla on valmis arkkitehtisuunnitelma ja haluat hirsirakentamiseen erikoistuneen toimittajan toteuttamaan kanssasi ainutlaatuinen kotisi, tervetuloa Mammuttihirrelle.

Arkkitehtisuunnitelmat – täysin yksilöllisesti

Arkkitehti-luonnokset tai suunnitelmat ovat erinomainen lähtökohta täysin yksilöllisten talojen rakentamiselle. Tässä kaikkein yksilöllisimmässä rakentamistavassa pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan arkkitehtisi suunnitelmat sellaisenaan. Arvostamme suuresti arkkitehtuurin ammattilaisten osaamista ja näkemyksiä yksilöllisten kotien suunnittelijoina. Tässä toteutustavassa ei olla riippuvaisia valmiista rakenneratkaisuista ja materiaaleista.

Asiakkaan ja arkkitehdin tukena

Toimimme asiakkaan ja hänen arkkitehdin hirsirakentamisen asiantuntijana. Arkkitehtisuunnitelma ei aina ota kantaa kohteen hirsirakentamisen teknisiin yksityiskohtiin liittyen rakenne- ja toteutustapaan. Varmistamme upeiden uniikkikohteiden hirsirakentamisen tekniset ratkaisut. Asiakkaamme voivat luottaa ratkaisujen olevan toimivia ja kestäviä.

Miten toimimme

Tutustumme asiakkaamme ja tarvittaessa myös hänen arkkitehtinsa kanssa suunnitelmiin tai niiden luonnoksiin. Määrittelemme arkkitehtuuriset ja laadulliset tavoitteet ja annamme yksilöllisen tarjouksen sovitulla sisällöllä ja materiaaleilla. Erittäin laaja kokemuksemme uniikkien kohteiden toimittajana on asiakkaamme ja hänen arkkitehtinsa käytettävissä. Uniikeissa kohteissa kannustamme asiakasta valitsemaan hirsirakenteiden toimittajan hyvissä ajoin.


Ota yhteyttä myyjäämme ja toteutetaan yhteistyössä teille Unelmien Hirsitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.