Lataa talokirja Ota yhteyttä
tunturit

TALOUDELLINEN ja JÄRKEVÄ

RÄÄTÄLÖITY HIRSITALOPAKETTI

Mammuttihirren tuote on taloudellinen ja järkevä hirsitalopaketti, jonka lopullisen sisällön määrittävät asiakkaan valinnat.

Hirsitalotoimitukseen sisältyy talopakettitoimituksen lisäksi palveluita, kuten helposti lähestyttävä asiakaspalvelu, kokenut suunnittelu sekä tehtaan asennuspalvelu. Mammuttihirsi -talot rakennetaan lamellihirrestä erilaisilla asiakkaan valitsemilla nurkka- ja hirsiprofiiliratkaisuilla sekä täydentävillä puurakenteilla ja muilla materiaaleilla, kuten ikkunoilla, ovilla ja katemateriaaleilla.

Pintamateriaalivalinnoilla yksilöllisyyteen tilaa jättävä talopakettitoimitus -Mammuttipaketti on erityisosaamistamme. Ydintuotteenamme valmistamme omakotitaloja ja loma-asuntoja. Insinöörimme ovat vuosien varrella kehittäneet vakioidut ja turvalliset rakenteet, joissa lähtökohtana on ollut luotettavuus, tekninen laatu, toteutettavuus sekä visuaalisesti laadukas lopputulos. Näillä laadukkailla rakenneratkaisuilla tehdään terveellinen ja pitkäikäinen koti.

Mammuttipaketti

Mammuttipaketti sisältää hirsitalon tuotekokonaisuuden, jonka toteutukseen tarvitset kokenutta hirsisuunnittelun asiantuntijuutta sekä laadukkaat tavarantoimittajat. Saat turvalliset rakenneratkaisut ja tasokkaat tuotteet kotisi toteuttamiseen. Lähtökohtaisesti Mammuttipaketti sisältää:

  • Hirsirungon
  • Kantavat rakenteet
  • Täydentävät puurakenteet
  • Ikkunat ja ulko-ovet, ulkopuolen vuorilautoineen
  • Katon katemateriaalin
  • Eristeet
  • Sisäpuolen runkorakenteet levypinnalla

Toimituksen ja rakentamisen laajuutta säätämällä pystyt lisäämään oman työn osuutta, eli tasaamaan kustannuksia ja lisäämään tunnetta oman talon rakentamisesta. Myyjämme kertoo sinulle mielellään lisää toimituslaajuuksista ja vaihtoehdoista.

Mammutin Asennuspalvelu – Valmistajan Takuulla

Järkevään ja kustannustehokkaaseen Mammuttipakettiin kannattaa lisätä Mammutin asennuspalvelu. Tehtaan asennuspalvelu tarjoaa asiakkaalle monia merkittäviä etuja ja helppoutta projektin toteutuksessa. Palvelu on erinomainen ratkaisu asiakkaalle. Mammutilla on useita ei asennuslaajuuksia, joista suosituin on Mammuttiasennus, muista asennuslaajuuksista myyjämme kertovat mielellään tarkemmin.

Aikataulun hallinta

Asennuspalvelu takaa sujuvan ja tehokkaan ratkaisun. Voit luottaa siihen, että projekti etenee suunnitellusti ja pysyy aikataulussa. Asennettavien tarvikkeiden, nostokaluston ja työryhmän aikataulutus on osa palvelua.

Oikeat välineet ja asennustekniikka

Mammutin asentajat käyttävät työvaiheeseen kuuluvia työvälineitä ja asennustekniikoita, jotka ovat täysin yhteensopivia Mammuttihirren hirsitalojen rakenneratkaisujen kanssa. Hirsitalojen asennustyö tehdään turvallisesti ja kestävästi ilman kompromisseja.

Ammattitaitoinen työryhmä

Asennuspalvelun työryhmä on kouliintunut erityisesti Mammuttihirren asentamiseen. Heillä on syvällistä tietoa tuotteen yksityiskohdista ja ominaisuuksista, mikä minimoi virheiden mahdollisuuden. Ammattitaitoinen asennusryhmä varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Työn vastaanotto ja takuu

Mammuttihirsi suorittaa työn luovutuksen yhteydessä asennustarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Asennuspalvelu sisältää valmistajan takuun, jota ei saa muualta. Voitte luottaa siihen, että valmistajan asennuspalvelu on sitoutunut laatuun ja ammattimaisuuteen.

Mammutin asennuspalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen ja sovitun työn luovutustarkastuksen. Asennuspalvelu tarjoamat edut tekevät siitä erittäin kannattavan ratkaisun. Laadukas työnjälki, luotettavuus, takuu, aikataulun hallinta ja kokonaisvaltainen palvelu varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

Suosittelemme lämpimästi kaikille asiakkaillemme Mammutin Asennuspalvelua!

USEIN KYSYTTYÄ (FAQ)

Toteuttaako Mammuttihirsi hirsitaloja asiakkaan omista suunnitelmista?

Kyllä. Teemme mielellämme asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvan hirsitalon. Suunnitelma voi olla itse luonnosteltu pohjakuva tai jopa valmiit arkkitehtisuunnitelmat.

Miten rakentaa hirsitalo edullisesti?

Kustannukset määritellään suurelta osin ennen rakentamisen aloittamista eli on hyvä miettiä omat tarpeet ja toiveet tarkasti. Varmin tapa rakentaa hirsitalo edullisesti on hankkia hirsitalo Mammuttihirren talomallistosta. Talomallit on suunniteltu kustannustehokkaasti ja toimitussisällöltään järkevästi. Talomallien arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat sekä tuotantosuunnitelmat ovat valmiina ja niiden kustannuksia ei tarvitse sisällyttää hintaan. Lisäksi talopaketin tarvikesisältö ja asennuslaajuus voidaan mukauttaa siten että oman työn osuus on asiakkaalle sopiva. Mammuttimyyjät auttavat löytämään hyvin suunnitellun ja toimivan kustannustehokkaan hirsitalon.

Saako Mammutilta avaimet käteen toimitusta ?

Ei saa, me olemme erikoistuneet talopakettitoimituksiin. Pääasiallinen tuotteemme on ns. Mammuttipaketti ja Mammuttiasennuspalvelu. Myyjämme kertoo sinulle mielellään enemmän meidän vaihtoehdoistamme.

Onko hirsitalossa terveellisempää asua?

Kyllä. Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma, minkä takia hirsitalossa on hyvä olla ja hengittää. Hirsitalot tasaavat lämpöä ja kosteutta paremmin, mikä voi helpottaa astmaatikoiden ja allergikkojen oireita.

Mitä tarkoittaa, että hirsirakennus hengittää?

Rakenteen hengittävyydellä tarkoitetaan massiivihirren kykyä tasata sisäilman lämpöä ja kosteutta. Hirsi sekä vastaanottaa että luovuttaa lämpöä ja kosteutta, pitäen sisäilman laadun hyvänä ja miellyttävänä.

Kumpi hirsitaloon, mänty vai kuusihirsi?

Molemmat puulajit soveltuvat hirsitaloon. Kuusen käyttö lamellihirsitaloissa on yhä suositumpaa koska kuusi on vaaleampaa, tasavärisempää, pienempioksaista ja sisäpinnat eivät tummu niin paljon kuin mäntyhirressä. Mammuttihirsi toimittaa hirsitalot vain kuusesta.

Mikä on painumaton hirsi?

Painumattomasta hirrestä tehty hirsirakennus ei asennuksen jälkeen painu kasaan. Painumattomassa lamellihirressä osa hirsilamelleista on liimattu pystysuunnassa, jolloin kuivumisesta johtunut kutistuma on vähäistä. Painumatonta hirttä käytetään usein monikerroksisissa ja arkkitehtuurisesti monimuotoisissa rakennuksissa.

Kuinka paljon hirsirakennus painuu?

Painuminen riippuu valitusta hirsityypistä. Perinteinen lamellihirsi painuu noin 1 cm korkeusmetriä kohden ja se otetaan huomioon rakennesuunnittelussa. Painumaton lamellihirsi on nimensä mukaan painumaton.

Myykö Mammutti myös pienempiä piharakennuksia ?

Päärakennuksen yhteydessä voidaan toimittaa myös lisärakennuksia. Näin asiakas säilyttää pihapiirissä rakennusten yhtenäisen ilmeen.

PELASTETAAN MAAILMAA!

Mammuttihirsi pyrkii kaikessa toiminnassaan siihen, että aivan kuten hirsitalossa ihmisen on hyvä asua, myös koko maapallo säilyisi ihmiskunnalle hyvänä paikkana elää.

Lue lisää

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.