tunturit

TALOUDELLINEN ja JÄRKEVÄ

RÄÄTÄLÖITY HIRSITALOPAKETTI

Mammuttihirren tuote on taloudellinen ja järkevä hirsitalopaketti, jonka lopullisen sisällön määrittävät asiakkaan valinnat.

Hirsitalotoimitukseen sisältyy talopakettitoimituksen lisäksi palveluita, kuten helposti lähestyttävä asiakaspalvelu, kokenut suunnittelu sekä tehtaan asennuspalvelu. Mammuttihirsi -talot rakennetaan lamellihirrestä erilaisilla asiakkaan valitsemilla nurkka- ja hirsiprofiiliratkaisuilla sekä täydentävillä puurakenteilla ja muilla materiaaleilla, kuten ikkunoilla, ovilla ja katemateriaaleilla.

Pintamateriaalivalinnoilla yksilöllisyyteen tilaa jättävä talopakettitoimitus -Mammuttipaketti on erityisosaamistamme. Ydintuotteenamme valmistamme omakotitaloja ja loma-asuntoja. Insinöörimme ovat vuosien varrella kehittäneet vakioidut ja turvalliset rakenteet, joissa lähtökohtana on ollut luotettavuus, tekninen laatu, toteutettavuus sekä visuaalisesti laadukas lopputulos. Näillä laadukkailla rakenneratkaisuilla tehdään terveellinen ja pitkäikäinen koti.

Mammuttipaketti

Mammuttipaketti sisältää hirsitalon tuotekokonaisuuden, jonka toteutukseen tarvitset kokenutta hirsisuunnittelun asiantuntijuutta sekä laadukkaat tavarantoimittajat. Saat turvalliset rakenneratkaisut ja tasokkaat tuotteet kotisi toteuttamiseen. Lähtökohtaisesti Mammuttipaketti sisältää:

  • Hirsirungon
  • Kantavat rakenteet
  • Täydentävät puurakenteet
  • Ikkunat ja ulko-ovet, ulkopuolen vuorilautoineen
  • Katon katemateriaalin
  • Eristeet
  • Sisäpuolen runkorakenteet levypinnalla

Toimituksen ja rakentamisen laajuutta säätämällä pystyt lisäämään oman työn osuutta, eli tasaamaan kustannuksia ja lisäämään tunnetta oman talon rakentamisesta. Myyjämme kertoo sinulle mielellään lisää toimituslaajuuksista ja vaihtoehdoista.

Mammuttiasennus

Järkevään ja kustannustehokkaaseen Mammuttipakettiin kannattaa lisätä sitä mukaileva Mammuttiasennus, niin voit keskittyä miettimään tulevia sisustusratkaisuja. Tässä laajimmassa tehdasasennuksessamme saat suurelta osin valmiiksi kaikki toimittamamme rakennekokonaisuudet. Yhdessä myyjämme kanssa löydät teille sopivimman toimituskokonaisuuden.

FAQ

Saako Mammutilta avaimet käteen toimitusta ?

Ei saa, me olemme erikoistuneet talopakettitoimituksiin. Pääasiallinen tuotteemme on ns. Mammuttipaketti ja Mammuttiasennuspalvelu. Myyjämme kertoo sinulle mielellään enemmän meidän vaihtoehdoistamme.

Myykö Mammutti myös pienempiä piharakennuksia ?

Päärakennuksen yhteydessä voidaan toimittaa myös lisärakennuksia. Näin asiakas säilyttää pihapiirissä rakennusten yhtenäisen ilmeen.

Kuuluvatko myös väliovet Mammuttipakettiin ?

Väliovet katsotaan osaksi sisustamista, joten ne eivät kuulu Mammuttipakettiin.

PELASTETAAN MAAILMAA!

Mammuttihirsi pyrkii kaikessa toiminnassaan siihen, että aivan kuten hirsitalossa ihmisen on hyvä asua, myös koko maapallo säilyisi ihmiskunnalle hyvänä paikkana elää.

Lue lisää

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.