tunturit

MAMMUTTIHIRSI – LUOTETTAVA KUMPPANI

ASIAKASLUPAUS

Asiakaslupauksen ydin on ymmärrys rakennushankkeen merkityksestä asiakkaillemme. Täytämme lupauksemme jokaiselle asiakkaalle. Kanssamme syntyy sovittu, laadukas lopputulos – sujuvasti ja mukavasti.

Kodin tai loma-asunnon rakennusprojekti on usein rakentajaperheiden taloudellisesti merkittävin hanke. Rakennusprojekti on ajallisesti pitkä ja se sitoo rakennuttajaperheen henkisiä voimavaroja. Rakennushanketta hoidetaan työkiireiden ja perheen normaalien arkiaskareiden ohessa.

Lupauksemme

Mammuttihirrellä lupaamme, että ymmärrämme rakennushankkeen todellisen merkityksen asiakkaillemme. Asiakkaamme oma Unelmien Hirsitalo ei ole vain rakennus vaan koti, jossa tullaan kokemaan elämän suurimmat tunteet. Ymmärryksestä seuraa meille vastuu, jonka mukaan palvelemme intohimoisesti, pidämme sovitusta kiinni ja toimimme vastuullisesti.

Miten olemme onnistuneet

Onnistumisemme parhaat arvioitsijat ovat meidän asiakkaamme. Riippumaton tutkimuslaitos Rakennustutkimus RTS on tehnyt jokavuotisen tutkimuksen, johon on haastateltu myös Mammuttihirren asiakkaat (Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV).

Tutkimuksen mukaan Mammuttihirren asiakkaista 100 % suosittelee Mammuttia!

Mammuttihirren ammattimainen, täsmällinen ja asiakaslähtöinen toiminta saa kiitosta asiakkailtamme.

Tutkimuksen tuloksista selviää lisäksi:


• 100 % asiakkaista kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (65 %) tai ”melko tyytyväinen” (35 %) saamaansa talotoimitukseen.


• 95 % asiakkaista kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (75 %) tai ”melko tyytyväinen” (20 %) talomyyjän toimintaan.


• 95 % asiakkaista kertoo olevansa ”erittäin tyytyväinen” (80 %) tai ”melko tyytyväinen” (15 %) talotehtaan toimintaan.

”Tule mukaan – nautitaan projektista ja hymyillään!”

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.