tunturit

MAMMUTTIHIRSI – LUOTETTAVA KUMPPANI

ASIAKASLUPAUS

Asiakaslupauksen ydin on ymmärrys rakennushankkeen merkityksestä asiakkaillemme. Täytämme lupauksemme jokaiselle asiakkaalle. Kanssamme syntyy sovittu, laadukas lopputulos – sujuvasti ja mukavasti.

Kodin tai loma-asunnon rakennusprojekti on usein rakentajaperheiden taloudellisesti merkittävin hanke. Rakennusprojekti on ajallisesti pitkä ja se sitoo rakennuttajaperheen henkisiä voimavaroja. Rakennushanketta hoidetaan työkiireiden ja perheen normaalien arkiaskareiden ohessa.

Lupauksemme

Mammuttihirrellä lupaamme, että ymmärrämme rakennushankkeen todellisen merkityksen asiakkaillemme. Asiakkaamme oma Unelmien Hirsitalo ei ole vain rakennus vaan koti, jossa tullaan kokemaan elämän suurimmat tunteet. Ymmärryksestä seuraa meille vastuu, jonka mukaan palvelemme intohimoisesti, pidämme sovitusta kiinni ja toimimme vastuullisesti.

Miten olemme onnistuneet

Riippumaton tutkimuslaitos Rakennustutkimus RTS on julkaissut jokavuotisen rakentajatutkimuksen. Ylpeänä kerromme, että tutkimuksen mukaan Mammuttihirren asiakkaista 100 % suosittelee Mammuttia – edelleen!

Lupaamme että edelleen pidämme huolen asiakkaistamme. Myös tulevilla Mammuttirakentajilla on kumppani, johon voi luottaa ja jonka kanssa toimiminen on mukavaa ja sujuvaa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.