tunturit

MAMMUTTIHIRSI – AINA VAHVEMPI

TOIMIVAT RATKAISUT HIRSITALON RAKENTAMISEEN

Jokainen ihminen, jokainen perhe on erilainen. Meillä on erilaiset mieltymykset, tarpeet ja jokainen rakennuspaikkakin on erilainen. Eikö hirsitalo tulisi siis myös olla yksilöllisesti suunniteltu juuri sinulle ja sille paikalle, johon rakennat? Mammuttihirsi tarjoaa toimivat ratkaisut hirsitalo- ja vapaa-ajan asuntojen rakentamiseen.

Matkan unelmasta omaksi kodiksi ei tarvitse olla aina pitkä. Parhaimmillaan omaa talohaavetta ja tontin ominaisuuksia palveleva malli löytyy valmiista mallistosta. Sinulla voi myös olla olemassa hyvinkin vahva ajatus esimerkiksi talon ulkonäöstä ja huonejärjestyksestä ja tarvitaan vain hieman osaavan myyjän apua jotta se saadaan luonnosteltua toteutettavaan muotoon ja projektisi sujuvasti liikkeelle. Vaihtoehtoisesti voit myös palkata arkkitehdin jalostamaan haaveistasi ja tarpeistasi ihan omanlaisensa hirsikodin. Ohessa voit tutustua kuhunkin vaihtoehtoon tarkemmin ja löytää sinulle oikean tien unelmista hirsitaloon.

Miten sinä haluat toteuttaa oman kotisi?

Olemme joustava ja asiakkaan ehdoilla toimiva talotehdas. Vuosikymmenten kokemuksen perusteella rakennusprojektien luonne voidaan jakaa kolmeen tapaan.

TALO MALLISTOSTAMME

SELLAISENAAN

Mallistomme toiminnallisuus, pohjaratkaisut ja arkkitehtuurinen ilme ovat hioutuneet nykyiseen muotoonsa vuosien varrella. Matka malleistamme uuteen kotiin on kaikkein lyhin ja edullisin.

YKSILÖLLISESTI

VAKIORATKAISUILLA

Vakioratkaisuillamme malliston malleista muunneltuna tai asiakkaan omista kuvista.

ARKKITEHDIN SUUNNITELMISTA

MAMMUTTIHIRSIKODIKSI

Suunnitellaan yhdessä kokeneen arkkitehdin kanssa ainutlaatuinen hirsiomakotitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.