tunturit

MAMMUTTIHIRSI – AINA VAHVEMPI

MITEN HANKKIA MAMMUTTIHIRSITALO

Jokainen ihminen ja perhe on erilainen. Meillä on erilaiset mieltymykset, tarpeet ja jokainen rakennuspaikkakin on erilainen. Myös hirsikodin tai vapaa-ajan asunnon rakentamisen hankinta ja rakentamistavat ovat asiakkailla erilaisia. Meillä Mammuttihirrellä on kolme erilaista tapaa suunnitella ja hankkia hirsitalo.

Talo mallistosta

Matkan unelmasta omaan kotiin ei tarvitse olla pitkä. Parhaimmillaan omaa talohaavetta ja tontin ominaisuuksia palveleva malli löytyy valmiista mallistosta. Sinulla voi myös olla olemassa selkeä ajatus talon ulkonäöstä sekä huonejärjestyksestä. Tarvitaan vain hieman osaavan myyjän apua, jotta haluamasi hirsitalo voidaan luonnostella toteutettavaan muotoon ja projektisi saadaan sujuvasti liikkeelle.

Yksilöllisesti asiakasluonnoksesta

Unelmien Hirsitalo asiakkaan oman mallin tai luonnoksen pohjalta. Käyttäen vakioituneita Mammutin tuotteita ja rakenneratkaisuja. Tämä yleisin toimintatapamme on asiakkaalle helpoin ja kustannustehokkain tapa toteuttaa yksilöllisiä koteja ja loma-asuntoja. Tämän vaihtoehdon valitsevat asiakkaat haluavat henkilökohtaisesti osallistua ja vaikuttaa syvällisesti kotinsa suunnitteluun. Arkkitehtuuri ja tilaratkaisut ovat asiakkaan omia ja ne toteutetaan meidän vakioiduilla tuotteillamme ja rakenneratkaisuilla.

Arkkitehdin suunnitelmista

Vaihtoehtoisesti voit myös palkata arkkitehdin jalostamaan haaveistasi ja tarpeistasi ihan omanlaisensa hirsikodin. Tässä kaikkein yksilöllisimmässä rakentamistavassa pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan arkkitehtisi suunnitelmat sellaisenaan. Tässä toteutustavassa ei olla riippuvaisia valmiista rakenneratkaisuista ja materiaaleista.

Ota yhteyttä myyjäämme ja selvitetään, mikä on teille sopivin tapa rakentaa Unelmien Hirsitalo.

Miten sinä haluat toteuttaa oman kotisi?

Olemme joustava ja asiakkaan ehdoilla toimiva talotehdas. Vuosikymmenten kokemuksen perusteella rakennusprojektien luonne voidaan jakaa kolmeen tapaan.

TALO MALLISTOSTAMME

SELLAISENAAN

Mallistomme toiminnallisuus, pohjaratkaisut ja arkkitehtuurinen ilme ovat hioutuneet nykyiseen muotoonsa vuosien varrella. Matka malleistamme uuteen kotiin on kaikkein lyhin ja edullisin.

YKSILÖLLISESTI

VAKIORATKAISUILLA

Vakioratkaisuillamme malliston malleista muunneltuna tai asiakkaan omista kuvista.

ARKKITEHDIN SUUNNITELMISTA

MAMMUTTIHIRSIKODIKSI

Suunnitellaan yhdessä kokeneen arkkitehdin kanssa ainutlaatuinen hirsiomakotitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.