Mammuttihirreltä erinomainen tilinpäätös: Liikevaihto kasvoi yli 100 % ja yhtiö on nettovelaton.

Mammutti Talotehdas Oy ( Y 3147326-5) on julkaissut tilinpäätöksen tilikaudelta 2022. Yhtiö suoriutui haastavassa liiketoimintaympäristössä loistavasti.

Mammuttihirren toimisto ja tehdas Ylikiimingissä

Pääkohdat tunnusluvuista tiivistetysti;

Liikevaihto 3 939 000 €, kasvua 108 % (*)

Sijoitetun pääoman tuotto ROI; 16 %

Käyttökate 232 000 €; 6 % liikevaihdosta

Omavaraisuusaste; 50 %

Nettovelkaantumisaste; negatiivinen, siis nettovelaton

Maksuvalmius Quick ratio; 2,9 (erinomainen)

(*) Liikevaihdon kasvua laskettaessa vertailuarvo on edellisen pitkän tilikauden liikevaihto muutettuna 12 kk pituuteen.

Liikevaihdoksi muodostui siis 3 939 000 €. Yli 100 % kasvu on erinomainen saavutus.

Kannattavuutta osoittava sijoitetun pääoman tuotto (ROI) oli 16 %. Käyttökate laski hieman edellisen vuoden luvuista ollen kuitenkin hyvällä tasolla. Kannattavuutta rasitti merkittävät ja poikkeukselliset hinnan nousut lähes kaikissa raaka-aineissa ja rakennusmateriaaleissa. Tulosta pienensi myös poikkeuksellinen energian hinta, siitä huolimatta että Mammuttihirrellä tehtiin vaikuttavia energiansäästötoimenpiteitä ja ennakkoluulottomia ratkaisuja muun muassa tehtaan käynnin ajoittamiseksi halvoille yön tunneille.

Vakavaraisuutta kuvaava omavaraisuusaste nousi erinomaiseksi yli 50 %:iin ja velkaantuneisuus on negatiivinen, eli Mammuttihirsi on nettovelaton! Yhtiöllä on myös hyvä maksuvalmius ja riittävät likvidit käyttöpääomat toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Mammuttihirren erittäin vahva taloudellinen asema merkitsee yhteistyökumppaneille, työntekijöille ja ennen kaikkea asiakkaillemme turvallisuutta ja vakautta.

Tervetuloa Mammuttihirrelle; asiakkaaksi, yhteistyökumppaniksi tai työntekijäksi. Olemme kaikille osapuolille luotettava kumppani!

Lisätietoja:

Ilpo Nylander

Yrittäjä 0400-552 921

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.