tunturit

VALINNAN VAPAUTTA TALOUDELLISESTI

OMA LUONNOS – YKSILÖLLISTÄ RAKENTAMISTA

Oma luonnos asiakkaan Unelmien Hirsitalon suunnittelun lähtökohtana. Käyttäen vakioituneita Mammutin tuotteita ja rakenneratkaisuja.

Yleisin toteutustapa

Lähtökohtana oma luonnos on yleisin sekä asiakkaalle helpoin ja kustannustehokkain tapa toteuttaa yksilöllisiä koteja ja loma-asuntoja. Tämän vaihtoehdon valitsevat asiakkaat haluavat henkilökohtaisesti osallistua ja vaikuttaa syvällisesti kotinsa suunnitteluun. Arkkitehtuuri ja tilaratkaisut ovat asiakkaan omia ja ne toteutetaan meidän vakioiduilla tuotteillamme ja rakenneratkaisuilla.

Ammattilaiset tukenasi

Asiakkaan tukena luonnosten jalostamisessa valmiiksi suunnitelmaksi ovat Mammuttihirren myyjät ja suunnittelun ammattilaiset. Olemme toteuttaneet tuhansia hirsitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Hirsirakentamisen kokemuksemme on merkittäväksi hyödyksi erityisesti tässä toteutustavassa.
Usein pyritään löytämään talomalli, jonka pohjalta merkittäviäkin muutoksia ja suunnittelun on mahdollista toteuttaa. Jos asiakkaamme luonnos on uniikki teemme suunnitelmat alusta saakka. Varmistamme asiakasmallin teknisen ja visuaalisen sopivuuden asiakkaamme toiveisiin.

Yksilölliset ratkaisut

Vakioiduilla tuotteilla ja rakenneratkaisuilla voimme tehdä hyvin laajalla skaalalla modernia ja periteistä arkkitehtuuria. Valitsemaasi arkkitehtuurista ilmettä myötäillään esimerkiksi erilaisilla hirsiprofiileilla, nurkkaratkaisuilla, verhoustuotteilla ja kaidemalleilla. Ikkuna- ja oviratkaisujen valikoimamme on myös laaja. Voimme toteuttaa asiakkaiden kohteisiin perusikkunaratkaisut tai suuret lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät ja terassille avautuvat lasiliukuseinät.

Ota yhteyttä myyjäämme ja suunnitellaan yhdessä teille Unelmien Hirsitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.