tunturit

HIRSITALOJA VUODESTA 1987

MAMMUTTIHIRREN TARINA

Hirsitaloja ja loma-asuntoja vuosikymmenten kokemuksella.

Mammutin historia ulottuu 80 –luvun puoliväliin. Alusta pitäen keskityimme omakotitalojen ja loma-asuntojen rakentamiseen suurella lamellihirrellä. Vuosien varrella Mammutti on toimittanut tuhansia hirsitaloja ja näyttäviä luksuskohteita. 

Alkuperäinen hirsitalotehdas Muhoksella paloi 1998 ja uusi tehdas rakennettiin pian sen jälkeen nykyiselle tontille Ylikiiminkiin. 2000 luvun alussa rakentaminen oli Suomessa vilkasta ja hirsitalojen arvostus sekä kysyntä kasvoivat voimakkaasti. Mammuttihirren keskittyminen suuriin lamellihirsiin ja omakotitaloihin loi pohjan nopealle kasvulle.  Mammuttista kasvoi Suomen suurin hirsiomakotitalotoimittaja ja markkinajohtaja. 

2010 -luvun loppupuolella Mammuttihirsi laajensi ydinosaamisestaan myös puutalopuolelle ja kohtasi taloudellisia haasteita. Nykyiset omistajat näkivät hirsituotantolaitoksen ja Mammuttihirren tuotteen vahvuudet sekä hyvät mahdollisuudet ja päättivät ostaa tehtaan 2020 kesällä. Uudelleen käynnistyneessä toiminnassa on palattu ydinosaamiseen eli hirsitalojen ja loma-asuntojen rakentamiseen.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.