tunturit

AJANKOHTAISTA

UUSI MAMMUTTIKIRJA ON TILATTAVISSA

Olisiko aika päivittää hirsitalounelmasi käytäntöön? Tilaa uusi Mammuttikirjamme ja tutustu ajankohtaisimpiin malleihimme. Kuvastoomme on kerätty läpileikkaus ajankohtaisimmista malleistamme.

Hyvä esimerkki ajankohtaisista hirsitalomalleista ovat pulpettikattoiset, ilmeikkäät Aava ja Valo, joiden ulkonäkö soveltuu hienosti moderniin kaupunkiympäristöön.

Luoto-mallien sisäänvedetyt kuistit hirsiseinäkkeineen tekevät kodin ulkotiloista suojaisat ja siten käytössä huippumukavat. Lisäksi niillä saa muutoin hillittyyn ulkonäköön omaperäistä ilmettä, jota on talon ulkovärityksen avulla mahdollista vielä entisestään korostaa.

Ikisuosikit Aarresaari ja Kultalampi ovat upeita esimerkkejä vuosikymmenten aikana kehittyneistä ja usealle asiakkaalle toteutetuista hirsitaloista. Aarresaaren pohjaratkaisu on lähtenyt muotoutumaan vuosituhannen alun Classic-mallin talosta ja muuntautunut ajansaatossa nykyiseen muotoonsa.

Roihu ja Aarni tarjoavat puolestaan eri kokoisia vaihtoehtoja kaksikerroksista hirsitaloa suunnitteleville. Roihu-malleille ominaista ovat muun muassa päätyjen suuret katetut kuistit ja parvekkeet. Aarni 1:n julkisivu tuo perinteisen pohjalaiskartanon upealla tavalla nykyaikaan.

Kotikontti on nimensä mukaisesti arkkitehtoninen kokonaisuus, jonka ulkonäössä on linjakasta jyhkeyttä. Kotikontin sisätiloissa on harkittuja yksityiskohtia ja arjen luksusta, kuten erilliset kodinhoito- ja kylpytilat.

Arki-malliston hirsitalojen hillitty ja tyylikäs ulkoasu näyttää raikkaalta ja ajattomalta vuosienkin päästä. Suuret ikkunat tuovat malleihin omaperäistä ilmettä ja tekevät kodin tiloista erityisen valoisat. Arki mallistossa on eri kokoisia hirsitaloratkaisuja: Arki 1:n selkeästä pienen perheen kodista aina Arki 9:n yläkertavarauksella laajennettavaan kotiin, jossa on tilaa suurenkin perheen tarpeisiin. Muistathan, että voit käyttää talomallejamme joko sellaisenaan, tai ideakuvaston tapaan antamaan suuntaviivoja yksilölliselle suunnitelmallesi.

Pääset tilaamaan talokirjan ja tutustumaan malleihin tästä.

Uutiskuva

MAMMUTTI – EXPRESS

UUSI ILME KERTOO KAIKEN

UUDISTUNUT MAMMUTTIHIRSI

MAMMUTTIBLOGI

Mammuttiblogi ei ole vielä auki, mutta hyvää kannattaa odottaa. Lähitulevaisuudessa avattavassa blogissamme julkaisemme ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakentamiseen liittyviä ajankohtaisia artikkeleita. Tule mukaan seuraamaan blogia!

Hirsitalonäytös Äänekoskella

Aika: 23.9.2021 klo 16.00 - 19.00
Osoite: Tärttämäentie 306, 44100 ÄÄNEKOSKI Katso kartalta
Esittelyssä rakenteilla oleva yksilöllinen, asiakkaan omiin suunnitelmiin perustuva Mammuttihirsitalo.

Paikalla talonäytöksessä on Jyväskylän seudun edustajamme Lauri Soukka – 040 663 8620

Upea kolmen makuuhuoneen L:n muotoinen talo, jossa kosteat tilat ovat omassa erillisessä siivessään. Vino sisäkatto ja suuret ikkunat tekevät oleskelutiloista ilmavat ja valoisat. Sisäänkäynnin yhteydessä oleva erillinen arkieteinen ja päämakuuhuoneen varustelu tuovat kotiin ihanaa arjen luksusta.

Rakennuspaikka on polveilevaa maalaismaisemaa. Kyseinen talomalli soveltuu hyvin myös asutuskeskuksiin ja onkin ollut monine eri versioineen yksi kuluvan vuoden suosituimmista malleistamme.

Tule nyt ja ihastu Mammuttihirren yksilölliseen kotiin.

Rakentaja 2021 messut Oulussa

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.