tunturit

AJANKOHTAISTA

MAMMUTTIHIRREN POHJANMAAN JA ETELÄ-POHJANMAAN EDUSTAJA – TIMO PALOJÄRVI

Olen toiminut noin 20 vuotta rakennusalalla. Josta ensimmäiset vuodet kirvesmiehenä ja myöhemmin rivitaloprojektien työmaapäällikkönä. Viimeiset 10 vuotta olen yrittäjänä rakentanut asiakkaille yksilöllisiä koteja.

Rakensimme perheellemme Ilmajoelle Mammuttihirsitalon, joka valmistui 2021 vuoden lopussa. Mammuttihirsi oli minulle tuotteena ennestään tuttu, sillä olin ollut aiemmin rakentamassa sukulaiseni Mammuttihirsitaloa. Tämän kokemuksen myötä Mammuttihirsi oli turvallinen valinta myös oman kodin toimittajaksi. Talokauppoja tehdessäni Mammuttihirrellä ei ollut vielä myyntiedustajaa tällä alueella ja rakentamisen kuluessa minulla heräsi kiinnostus myös myydä Mammuttihirsitaloja.

Työssäni haluan tuoda rakennusalan kokemukseni ja ammattitaitoni teidän käyttöönne, jotta saatte juuri teidän näköisen unelmienne hirsikodin.  Hirsitaloasioissa ota rohkeasti yhteyttä ja ruvetaan tekemään teille kotia.

Soitellaan!

-Timo Palojärvi 040 826 3360

Uutiskuva

MAMMUTTIHIRSI: VAHVAA KASVUA JA ERINOMAINEN KANNATTAVUUS

MAMMUTTIHIRREN VARSINAIS-SUOMEN EDUSTAJA – SANTERI PALONIEMI

UUSI MAMMUTTIKIRJA ON TILATTAVISSA

MAMMUTTI – EXPRESS

UUSI ILME KERTOO KAIKEN

UUDISTUNUT MAMMUTTIHIRSI

MAMMUTTIBLOGI

Mammuttiblogi ei ole vielä auki, mutta hyvää kannattaa odottaa. Lähitulevaisuudessa avattavassa blogissamme julkaisemme ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakentamiseen liittyviä ajankohtaisia artikkeleita. Tule mukaan seuraamaan blogia!

Hirsitalonäyttely Ilmajoella

Aika: 21.5.2022 kello 12 - 16
Osoite: Otsotie 30, 60760 ILMAJOKI Katso kartalta
Esittelyssä hiljattain valmistunut moderni yksikerroksinen Mammuttihirsitalo.

Paikalla talonäyttelyssä on Etelä-Pohjanmaan edustajamme Timo Palojärvi - 040 826 3360

Tästä linkistä: https://app.feel5d.fi/projektit/app?uid=JZmQbcb3tcxzb4IRDk9fUsBMCPlbtjek&s=co pääset tutustumaan esiteltävään kohteeseen Feel5D -mallin avulla. Meillä Mammuttihirrellä tehdään lupakuvasuunnittelemistamme taloista asiakkaille myös Feel5D -malli. Mallin avulla voit tutkia tulevaa kotiasi useasta eri kuvakulmasta, jopa talon sisätiloista.

Esiteltävä kohde on asiakkaan tarpeisiin ja luonnonläheiselle tontille suunniteltu yksitasoinen hirsitalo. Modernissa talossa on city-jiiri -nurkat ja Kantti -hirsiprofiili. Ikkunapielet ja listoitukset ovat tyyliin sopivasti minimalistisen kapeita. Kodissa on kolme tilavaa ja runsailla säilytystiloilla varustettua makuuhuonetta. Niemekkeellinen moderni keittiö aukeaa upeaan suurten ikkunapintojen ja vinon sisäkaton muovaamaan ruokailu / olohuone tilaan. Pesuhuone ja sauna ovat talon yhteydessä olevassa erillisessä rakennuksessa. Kylpytilojen tupa soveltuu erinomaisesti etätyöskentelytilaksi tai vaikkapa omassa rauhassa oleiluun.

Tervetuloa tutustumaan hienoon Mammuttihirsitaloon ja keskustelemaan oman alueesi talomyyjän kanssa omista yksilöllisistä hirsikotihaaveistasi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.