tunturit

AJANKOHTAISTA

UUSI MAMMUTTIKIRJA ON TILATTAVISSA

Olisiko aika päivittää hirsitalounelmasi käytäntöön? Tilaa uusi Mammuttikirjamme ja tutustu ajankohtaisimpiin malleihimme. Kuvastoomme on kerätty läpileikkaus ajankohtaisimmista malleistamme.

Hyvä esimerkki ajankohtaisista hirsitalomalleista ovat pulpettikattoiset, ilmeikkäät Aava ja Valo, joiden ulkonäkö soveltuu hienosti moderniin kaupunkiympäristöön.

Luoto-mallien sisäänvedetyt kuistit hirsiseinäkkeineen tekevät kodin ulkotiloista suojaisat ja siten käytössä huippumukavat. Lisäksi niillä saa muutoin hillittyyn ulkonäköön omaperäistä ilmettä, jota on talon ulkovärityksen avulla mahdollista vielä entisestään korostaa.

Ikisuosikit Aarresaari ja Kultalampi ovat upeita esimerkkejä vuosikymmenten aikana kehittyneistä ja usealle asiakkaalle toteutetuista hirsitaloista. Aarresaaren pohjaratkaisu on lähtenyt muotoutumaan vuosituhannen alun Classic-mallin talosta ja muuntautunut ajansaatossa nykyiseen muotoonsa.

Roihu ja Aarni tarjoavat puolestaan eri kokoisia vaihtoehtoja kaksikerroksista hirsitaloa suunnitteleville. Roihu-malleille ominaista ovat muun muassa päätyjen suuret katetut kuistit ja parvekkeet. Aarni 1:n julkisivu tuo perinteisen pohjalaiskartanon upealla tavalla nykyaikaan.

Kotikontti on nimensä mukaisesti arkkitehtoninen kokonaisuus, jonka ulkonäössä on linjakasta jyhkeyttä. Kotikontin sisätiloissa on harkittuja yksityiskohtia ja arjen luksusta, kuten erilliset kodinhoito- ja kylpytilat.

Arki-malliston hirsitalojen hillitty ja tyylikäs ulkoasu näyttää raikkaalta ja ajattomalta vuosienkin päästä. Suuret ikkunat tuovat malleihin omaperäistä ilmettä ja tekevät kodin tiloista erityisen valoisat. Arki mallistossa on eri kokoisia hirsitaloratkaisuja: Arki 1:n selkeästä pienen perheen kodista aina Arki 9:n yläkertavarauksella laajennettavaan kotiin, jossa on tilaa suurenkin perheen tarpeisiin. Muistathan, että voit käyttää talomallejamme joko sellaisenaan, tai ideakuvaston tapaan antamaan suuntaviivoja yksilölliselle suunnitelmallesi.

Pääset tilaamaan talokirjan ja tutustumaan malleihin tästä.

Uutiskuva

MAMMUTTI – EXPRESS

UUSI ILME KERTOO KAIKEN

UUDISTUNUT MAMMUTTIHIRSI

MAMMUTTIBLOGI

Mammuttiblogi ei ole vielä auki, mutta hyvää kannattaa odottaa. Lähitulevaisuudessa avattavassa blogissamme julkaisemme ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakentamiseen liittyviä ajankohtaisia artikkeleita. Tule mukaan seuraamaan blogia!

Hirsitalonäytös Iso-Syötteellä

Aika: 11.12.2021 kello 12 - 15
Osoite: Karhuntie 10, 93280 Syöte Katso kartalta
Esittelyssä on upea talvella 2021 valmistunut loma-asunto.

Paikalla talonäytöksessä on edustajamme Jorma Sääskilahti - 040 681 8662 sekä Kaappi- ja Levypalvelu Raution ja Lappiportaan edustajat.

Rinteen välittömässä läheisyydessä olevassa loma-asunnossa on makuuhuoneita huimat viisi kappaletta ja vuodepaikat 15 henkilölle. Kohteen sisustusratkaisut ovat tyylikkäitä ja oivaltavia. Keittiö / oleskelutilan valtavien lasipintojen takaa avautuu kerta kaikkisen mykistävä tunturimaisema. Tervetuloa tutustumaan tähän hienoon kohteeseen ja asiantuntijoiden juttusille!

Lisää upeita kuvia ja tietoa kohteesta löydät täältä sekä instagramissa: @villa_gallio

Tervetuloa näyttelyyn!

Hirsitalonäytös Iso-Syötteellä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.