tunturit

AJANKOHTAISTA

MAMMUTTI – EXPRESS

Kesä lähestyy kovaa kyytiä! Nyt tehdään vilkkaasti kauppaa loppuvuoden toimituksista. Mammutilta löytyy nopeille päättäjille vielä joitakin alkusyksyn toimitusaikoja. Toimi kuitenkin nopeasti, koska niitä ei riitä kaikille.

Kuluva vuosi on lähtenyt rakentamisessa liikkeelle todella vauhdikkaasti ja kaikki ovat kiireisiä. Tänäkin vuonna panostetaan enemmän kuin koskaan asumiseen, viihtyvyyteen sekä tietenkin vapaa-ajan kiinteistöihin. Pelastetaan maailmaa ja rakennetaan hirrestä!

Mikäli olette saaneet jo rakennusluvan ja haluatte toimituksen mahdollisimman pian, niin ottakaa meihin yhteyttä. Me voimme edetä kanssanne hankkeessa nopeasti. Katsomme piirustukset läpi ja teemme teille erikoistarjouksen, jolla hanke lähtee liikkeelle alta aikayksikön. Ne kaikkein nopeimmat päättäjät saavat toimituksia vielä alkusyksylle. Älä siis mieti, vaan ota yhteyttä myyjäämme, niin saadaan yhdessä vielä tälle vuodelle pieniä ihmeitä aikaiseksi!

Uutiskuva

UUSI ILME KERTOO KAIKEN

UUDISTUNUT MAMMUTTIHIRSI

MAMMUTTIBLOGI

Mammuttiblogi ei ole vielä auki, mutta hyvää kannattaa odottaa. Lähitulevaisuudessa avattavassa blogissamme julkaisemme ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakentamiseen liittyviä ajankohtaisia artikkeleita. Tule mukaan seuraamaan blogia!

TAPAHTUMIA

Tällä hetkellä ei ole tapahtumia. Kun tapahtumia voi taas järjestää, tiedotamme niistä tässä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.