tunturit

AJANKOHTAISTA

Mammuttihirsi optimoi energian käyttöä myös kiinteistöissä; Ouman Flexiot -älykäs ohjaus kiinteistöihin

Mammuttihirren viimeaikaiset ja paljon julkisuutta saaneet ratkaisut työvuorojen sijoittamisesta edullisen sähkön aikoihin, käytännössä yövuoroihin, saavat jatkoa ja lisäulottuvuuksia.

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

MAMMUTTIHIR­RELLÄ TEHDAS SIIRTYI YÖVUOROON, ”-ÄITI PESI PYYKIT YÖLLÄ”

Mammuttihirren ratkaisu siirtyä tehdastoiminnoissa kokonaan pelkästään yövuoroihin on herättänyt paljon kiinnostusta. Ratkaisustamme on uutisoitu kotimaan päämedioiden lisäksi kansainvälisissä medioissa. Myös sosiaalisen median kanavissa on ollut laajaa keskustelua aiheesta. Avaamme tässä tekstissä jopa yllättäen yhteiskunnallisesti merkittäväksi noussutta ratkaisuamme.

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

Mammuttihirren myynti vahvistuu; Jukka Vuokila edustajaksi!

Jukka Vuokila on aloittanut Mammuttihirren edustajana. Jukan kymmenien vuosien ja yli tuhannen tehdyn talokaupan kokemus on nyt asiakkaidemme käytössä. Jukka toimii edustajana pääasiassa Uudellamaalla ja Hämeessä, mutta Jukan asiakkaana voi olla myös Oulun ja Lapin alueilla.

Jukka Vuokilan taustalta löytyy todella pitkä talomyynnin historia muun muassa Lappli-Taloilta, Kastellitaloilta ja Rakennusliike Laptilta.

Tervetuloa Jukan ja Mammuttihirren asiakkaaksi!

Soitappa samantien Jukalle; matkapuhelin 040 543 8504

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.