Mammuttihirsi optimoi energian käyttöä myös kiinteistöissä; Ouman Flexiot -älykäs ohjaus kiinteistöihin

Mammuttihirren viimeaikaiset ja paljon julkisuutta saaneet ratkaisut työvuorojen sijoittamisesta edullisen sähkön aikoihin, käytännössä yövuoroihin, saavat jatkoa ja lisäulottuvuuksia. 

Mammuttihirren pääkonttori Ylikiimingissä

Tehdaskiinteistöihimme ja pääkonttorillemme on asennettu Ouman Flexiot-kiinteistöautomaatio. Tämä edistyksellinen ratkaisu ohjaa kiinteistön sähkönkäyttöä, esimerkiksi lämmityksiä ja ilmanvaihtoja, automaattisesti edulliseen aikaan. Flexiot-automaatio huomioi muun muassa sähkön SPOT-hinnat sekä lähitulevaisuuden sääennusteet ja toimii annettujen parametrien mukaisesti mahdollisimman kustannustehokkaasti. Toimintoja voidaan ohjata ja seurata helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän kautta.

Ouman Flexiot käyttöliittymänäkymä

Ouman Flexiot-automaatio on hiljattain asennettu ja Mammuttihirren kiinteistöissä laskennallinen säästöpotentiaali on nykyisillä poikkeuksellisen vaihtelevilla sähkömarkkinoilla jopa yli 100 000 € vuodessa!

Mammuttihirren tehdaskiinteistöt Ylikiimingissä

Optimoidut työvuorosijoittelut ja nykyaikainen kiinteistöautomaatio pitävät Mammuttihirren energiakustannukset myös epätavallisissa olosuhteissa maltillisina. Tämä hyöty näkyy kilpailukykyisissä asiakashinnoissamme. 

Automaation toimitti Ouman Oy ja asensi Salotec Oy.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.