Lataa talokirja Ota yhteyttä
tunturit

AMMATTIRAKENTAJAN KUMPPANI

TEHDASTOIMITTAJA – ASENTAJA

Mammuttihirsi toimii ammattirakentajan tehdastoimittajana ja hirsirakenteiden asennuskumppanina niin julkisrakentamisen puolella kuin projektirakentamisessakin.

Mammutti on mukana projekti- ja julkisrakentamisessa hirsirakenteiden valmistajana ja asennuskumppanina. Kouluja, päiväkoteja, vanhusten palvelukoteja, kulttuuritiloja ja isoja toimistorakennuksia tehdään yhä enenevässä määrin isosta painumattomasta lamellihirrestä moderniin ristinurkattomaan tyyliin. Mammutti toimittaa kaiken mitä hirsirakenteeseen tarvitaan. Pystytysryhmämme ovat kokeneita ja kohteet asennetaan nopeasti. Aikaa ja rahaa säästyy, mutta ennen kaikkea urakoitsija pääsee jatkamaan kohdetta muiden rakenteiden osalta nopeasti. Moderni hirsiteknologia yhdistyy luontevasti eri materiaalien ja rakennetyyppien kanssa.

Löydät helposti galleriastamme muutamia kuvia aikaisemmista projekti- ja julkisrakennuskohteista.

Pääkonttorimme on hyvä esimerkki toimistorakennuksesta

Hirsi ja julkisrakentaminen

Hirsi soveltuu erittäin hyvin julkisrakentamiseen. Se on materiaalina ekologisin ja tuo lisäarvoa hyvällä huoneilman laadulla ja paremmalla viihtyvyydellä, muun muassa parempana akustiikkana suurissa tiloissa.

Rakentamisen hiilijalanjälki pienenee, kun hirsi toimii hiilinieluna ja vähentää osaltaan päästöjä edesauttaen yhteistä taisteluamme ilmastomuutosta vastaan. Yksiaineisena luonnonmateriaalina hirsi on rakenneteknisesti turvallinen vaihtoehto ja se tasapainottaa sisäilmankosteutta sekä lämpövaihtelua. Moderneilla tiivistysratkaisuilla hirsiseinistä tulee tiiviitä ja energiatehokkaita.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.