tunturit

MAMMUTTIHIRSI TALOTEHDAS

Mammuttihirsi, pitkän perinteen omaava vakavarainen perheyritys, jolla on korkea osaaminen hirsitalojen rakentamisessa. Nykyaikaista hirsitalo-osaamista asiakkaidemme rakennusprojektien parhaaksi.

Mammuttihirsi -taloja on toimitettu tuhansia onnistuneesti ja aikataulussa. Vahva osaaminen, pitkä kokemus ja keskittyminen tuotannon ja tuotteen ydinasioihin ovat uudessa yhtiössämmekin niitä vahvuuksia, joilla huolehdimme laadusta ja toimitusvarmuudestamme jatkossakin. Tehtaamme ja henkilöstömme Ylikiimingissä keskittyy hirren valmistukseen, rakennusteknologiaan ja täydentävän toimitussisällön kustannustehokkaaseen hallintaan yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Käytössämme on nykyaikainen, tehokas ja kapasiteetiltaan mittava hirsien valmistusteknologia sekä toimintaan suunnitellut hyvät tilat. Henkilökuntamme pitkä kokemus ja korkea puunjalostuksen ammattitaito näkyy kustannustehokkuutena ja korkealaatuisena hirsituotteena. Yhteistyökumppanimme ovat alallaan arvostetuimpia toimijoita.

Kehitämme toimintaamme ja tuotettamme määrätietoisesti. Haluamme tuoda talorakentajille todellista lisäarvoa ilman ison organisaation kankeutta ja ylimääräisiä kustannuksia. Jokapäiväisessä toiminnassa vahvasti mukana olevat yrittäjät mahdollistavat ketterän päätöksenteon ja tavoitettavuuden normaalien toimistoaikojen ulkopuolella.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.