tunturit

AINUTLAATUINEN JA RÄÄTÄLÖITY

TESTIsivu tässä on pitkä otsikko

TÄLLÄ SIVULLA VOI HARJOITELLA KAIKKIA JUTTUJA

Jos sinulla on ajatus, millainen kotisi tulisi olla tai omat luonnokset, niin ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Viedään unelmat käytäntöön, muokataan suunnitelmat tontin yksilöllisen luonteen mukaisesti ja korostetaan teille rakkaan maiseman hyviä ominaisuuksia. Meillä on osaajia ja vuosikymm

asdfasdf nokset, niin ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Viedään unelmat käytäntöön, muokataan suunnitelmat tontin yksilöllisen luonteen mukaisesti ja korostetaan teill

Saako Mammutilta avaimet käteen toimitusta ?

Ei saa, me olemme erikoistuneet talopakettitoimituksiin. Pääasiallinen tuotteemme on ns. Mammuttipaketti ja Mammuttiasennuspalvelu. Myyjämme kertoo sinulle mielellään enemmän meidän vaihtoehdoistamme.

Myykö Mammutti myös pienempiä piharakennuksia ?

Päärakennuksen yhteydessä voidaan toimittaa myös lisärakennuksia. Näin asiakas säilyttää pihapiirissä rakennusten yhtenäisen ilmeen.

Onko Mammutti mukana julkisrakentamisessa ?

Kyllä on, toimitamme julkiskohteiden rakentajille hirsirakenteita ja niiden asennuspalvelua.

Otsikko

zasdfzsdf gykghkjh

Hirren profiililla on suuri vaikutus talon ilmeeseen. Vasemmalla on kanttihirsi ja oikealla perinteinen viistehirsi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.