Roihu 2

4h + keittiö, sauna, khh

Kodin sisäänkäynti on talon sisäänvedetyssä kuistissa. Ulko-oven edusta on näin tehokkaasti säältä suojassa ja ratkaisu on tyylillisesti selkeälinjainen. Perheen yhdessäololle löytyy tilaa avarasta ja valoisasta olohuoneesta. Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti ja reilusti tilaa kaikelle tarvittavalle. Keittiö on oma valoisa tilansa, josta on pääsy suoraan suojaisalle ulkoterassille.

Yläkertaan sijoittuvissa makuuhuoneissa on oma rauha. Vanhempien makuuhuone on tilava ja kodikas. Yläkerran parveke tarjoaa viihtyisän ja suojaisan vilvoittelutilan sanojille sekä on erityisen tarpeellinen kodin siivouspäivänä. Kaikki yläkerran makuuhuoneet sijoittuvat käytännöllisesti WC:n läheisyyteen. Talon autotallista on lyhyt etäisyys kodin ulko-ovelle ja autotallin päädyssä on mukava harrastetila moneen eri tarpeeseen.

TEKNISET TIEDOT

Kerrokset

2

Huoneistoala

133 M²

Kerrosala

160 M²

VASTAAVIA TALOMALLEJA

Arki 7

5h + khh + keittiö + 2 WC + sauna

Tutustu

Arki 8

4h + khh + keittiö + sauna + autokatos

Tutustu

Pilvilinna

6h + Keittiö +rt, Sauna, 2xWC, VH, ET Suihku, KHH, Tekninen tila

Tutustu

Victory Classic 153

6h + keittiö, sauna, 2 WC, khh

Tutustu

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.