Mammuttipäivät Kuopiossa

Päivä: 29.06.2024
Aika: 24.-29.6.2024 maanantai - perjantai kello 12.00 - 17.00 ja lauantai 12.00 - 16.00
Osoite: Tasavallankatu 22, 70620 KUOPIO Katso kartalta

Tervetuloa Kuopion toimiston Mammuttipäiville!

Suunnitteletko hirsitalon tai loma-asunnon rakentamista? Ota mukaan luonnoksesi tai pelkkä ideasi. Etsitään laajasta mallistostamme tai suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ja kaikki toiveesi täyttävä hirsitalo.

Kuopion alueella on meneillään usean Mammuttihirsitalon rakennushanke. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua massiivisen kokoisesta 270×275 hirrestä valmistuvaan hulppeaan yksilölliseen omakotitaloon. Kohde sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kuopiosta. Varaa Ukolta esittelyaika viikolle 26 (keskiviikko – perjantai).

Paikalla on myös valtava ja tunnettu Mammuttipatsas!

Mammuttipäivien muuta ohjelmaa:

  • Mammuttihirren tuotteisiin tutustuminen. Näet paikan päällä, millaisista hirsistä kotisi tai loma-asuntosi voidaan valmistaa ja millaisia tyylivaihtoehtoja on tarjolla.
  • 3D -virtuaalimallit. Koe hirsitalojen kauneus ja toiminnallisuus 3D -virtuaalimalleillamme. Voit nähdä, miltä tuleva kotisi voisi näyttää ja tuntea sen tunnelman ennen rakentamisen aloittamista.
  • Unelmien Hirsitalot Mammuttihirreltä -lehti lahjaksi. Jokainen vieras saa mukaansa Unelmien Hirsitalot Mammuttihirreltä -lehden, joka sisältää inspiroivia tarinoita onnistuneista hirsitaloprojekteista. Lue rakentajien kokemuksista ja anna heidän tarinoidensa innostaa sinua oman unelmakotisi suunnittelussa.

Paikalla edustajamme Ukko Piironen 0500 573 090, sähköposti

Tervetuloa – nähdään Mammuttipäivillä!

Tapahtumakuva

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.