Hirsitalonäyttely Ilmajoella

Päivä: 21.05.2022
Aika: 21.5.2022 kello 12 - 16
Osoite: Otsotie 30, 60760 ILMAJOKI Katso kartalta
Muu info: Esittelyssä hiljattain valmistunut moderni yksikerroksinen Mammuttihirsitalo.

Paikalla talonäyttelyssä on Etelä-Pohjanmaan edustajamme Timo Palojärvi – 040 826 3360

Tästä linkistä: https://app.feel5d.fi/projektit/app?uid=JZmQbcb3tcxzb4IRDk9fUsBMCPlbtjek&s=co pääset tutustumaan esiteltävään kohteeseen Feel5D -mallin avulla. Meillä Mammuttihirrellä tehdään lupakuvasuunnittelemistamme taloista asiakkaille myös Feel5D -malli. Mallin avulla voit tutkia tulevaa kotiasi useasta eri kuvakulmasta, jopa talon sisätiloista.

Esiteltävä kohde on asiakkaan tarpeisiin ja luonnonläheiselle tontille suunniteltu yksitasoinen hirsitalo. Modernissa talossa on city-jiiri -nurkat ja Kantti -hirsiprofiili. Ikkunapielet ja listoitukset ovat tyyliin sopivasti minimalistisen kapeita. Kodissa on kolme tilavaa ja runsailla säilytystiloilla varustettua makuuhuonetta. Niemekkeellinen moderni keittiö aukeaa upeaan suurten ikkunapintojen ja vinon sisäkaton muovaamaan ruokailu / olohuone tilaan. Pesuhuone ja sauna ovat talon yhteydessä olevassa erillisessä rakennuksessa. Kylpytilojen tupa soveltuu erinomaisesti etätyöskentelytilaksi tai vaikkapa omassa rauhassa oleiluun.

Tervetuloa tutustumaan hienoon Mammuttihirsitaloon ja keskustelemaan oman alueesi talomyyjän kanssa omista yksilöllisistä hirsikotihaaveistasi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.