tunturit

LAPINLAHTI 2015

Lapinlahden omakotitalonäyttely järjestettiin 10.-19.7.2015. Tapahtumassa esittelimme asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellun valoisan, yksitasoisen Mammuttihirsitalon viistehirrellä varustetun hirsitalon.

Mammuttihirren hirsitalot ovat energiatehokkaita ja sisäilma on – kiitos hirren massiivirakenteen – aina terveellinen ja miellyttävä! Talo varustettiin maalämmöllä, joka takaa huolettoman lämmityksen. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu talvipakkasilla erityisen miellyttävältä. Talon valaistuksessa ei tarvitse tinkiä, sillä matalaenergiavalaistus ei paljon sähkömittaria rasita.

Näyttelykohteen suunnittelussa päädyttiin selkeän mallisiin huoneisiin, jotka ovat helposti kalustettavissa. Avara tupakeittiö on kodin sydän. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvin toimivat puitteet erilaisille kodin juhlille. Kaikille arkielämän perusasioille varattiin omat tilansa. Kodinhoito- ja peseytymistilat ovat luontevasti makuuhuoneen ja keittiön läheisyydessä. Talon toinen uloskäynti on kätevästi talon päädystä, mistä on kätevä toimittaa arjen askareita ja saunojakin pääsee vilvoittelemaan. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Talossa on avara sisääntuloaula, olohuoneessa korkea sisäkatto ja suuret olohuoneen ikkunat takaavat kauniin luonnonvalon juuri oleskelutiloihin. Suojaisa terassi on mukava paikka vaikkapa kesäisen grilliruoan valmistukseen. Talossa on kokoluokkaansa nähden hyvin runsaat tilat.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.