tunturit

AJANKOHTAISTA

Mammuttihirreltä erinomainen tilinpäätös!

Mammutti Talotehdas Oy on julkaissut tilinpäätöksen tilikaudelta 2023. Mammuttihirreltä erinomainen tilinpäätös. Mammuttihirsi sai alkuvuodesta, jo toisena vuonna peräkkäin, Dun&Bradstreet -luottoluokitusyhtiöltä korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen. Tervetuloa Mammuttihirrelle; asiakkaaksi, yhteistyökumppaniksi tai työntekijäksi. Olemme kaikille osapuolille luotettava kumppani!

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

Mammuttihirreltä järisyttävä tuoteuutuus; NOUSEVA ™ MAMMUTTI!

Satoja vuosia kestänyt hirsirakentamisen evoluutio on saavuttanut kolmannen vaiheen. Hirsirakenteita tehtiin satoja vuosia painuvana rakenteena. Tätä seurasi 2. sukupolven tuote, painumaton hirsirakenne, jossa painuminen on käytännössä täysin eliminoitu. Mammuttihirren uutuus, 3. sukupolven NOUSEVA ™ MAMMUTTI muuttaa käsitykset ja vie koko hirsirakentamisen uudelle aikakaudelle!

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

Asiakkaistamme 100 % suosittelee Mammuttihirttä – huipputulos jo toista vuotta peräkkäin!

Mammuttihirren toiminnan keskiössä on aidosti asiakas ja hänen hirsitalohankkeensa. Erityistä huomiota kiinnitämme sujuvaan ja mutkattomaan yhteistyöhön Mammuttirakentajan kanssa. Teemme yhteistyön mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi. Onnistumisemme paras arvioitsija on luonnollisesti asiakkaamme. Ylpeänä kerromme, että tutkimuksen mukaan Mammuttihirren asiakkaista 100 % suosittelee Mammuttia – edelleen!

LUE LISÄÄ

Uutiskuva

Ei tapahtumia.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö.