tunturit

MAMMUTTIHIRSI – SINULLE RÄÄTÄLÖITY

KOTISI, JUURI KUTEN SEN HALUAT

Jokainen ihminen, jokainen perhe on erilainen. Meillä on erilaiset mieltymykset, tarpeet ja jokainen rakennuspaikkakin on erilainen. Eikö talojenkin tulisi siis olla yksilöllisiä, suunniteltu juuri sinulle ja juuri sille paikalle, johon aiot rakentaa? Mammutilla lähdemme aina toteuttamaan sinun unelmaasi hirsikodista!

Matkan unelmasta omaksi kodiksi ei tarvitse olla aina pitkä. Parhaimillaan omaa talohaavetta ja tontin ominaisuuksia palveleva malli löytyy valmiista mallistosta. Sinulla voi myös olla olemassa hyvinkin vahva ajatus esimerksiksi talon ulkonäöstä ja huonejärjestyksestä ja tarvitaan vain hieman osaavan myyjän apua jotta se saadaan luonnosteltua toteutettavaan muotoon ja projektisi sujuvasti liikkeelle. Vaihtoehtoisesti voit myös palkata arkkitehdin jalostamaan haaveistasi ja tarpeistasi ihan omanlaisensa hirsikodin. Ohessa voit tutustua kuhunkin vaihtoehtoon tarkemmin ja löytää sinulle oikean tien unelmista hirsikotiin.

Miten sinä haluat toteuttaa oman kotisi?

Olemme joustava ja asiakkaan ehdoilla toimiva talotehdas. Vuosikymmenten kokemuksen perusteella rakennusprojektien luonne voidaan jakaa kolmeen tapaan.

TALO MALLISTOSTAMME

SELLAISENAAN

Mallistomme toiminnallisuus, pohjaratkaisut ja arkkitehtuurinen ilme ovat hioutuneet nykyiseen muotoonsa vuosien varrella. Matka malleistamme uuteen kotiin on kaikkein lyhin ja edullisin.

YKSILÖLLISESTI

VAKIORATKAISUILLA

Vakioratkaisuillamme malliston malleista muunneltuna tai asiakkaan omista kuvista.

ARKKITEHDIN SUUNNITELMISTA

MAMMUTTIHIRSIKODIKSI

Suunnitellaan yhdessä kokeneen arkkitehdin kanssa ainutlaatuinen hirsiomakotitalo.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tilaa esitteitä, kysy hirsirakentamisesta, jätä palautetta tai tarjouspyyntö. Meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit ottaa yhteyttä kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse suoraan haluamaasi henkilöön.