Hirsivalikoima

Hirren profiili - Mammuttikoti

Hirren profiili

Hirsi on erityisen monipuolinen rakennusmateriaali myös ulkonäöltään, ja tarjoaa monia vaihtoehtoja rakentajalle ja sisustajalle. Perinteinen materiaali muotoutuu halutessasi huippumoderniksi. Mammuttitalot rakennetaan lamellihirrestä, jota voisi nimittää hirsien kuninkaaksi, sillä se on erityisen vahva ja kestävä rakennusmateriaali. Valittavanasi on Kanttihirsi tai klassinen Viistehirsi.

Kanttihirsi - Hirren uusi ilme - Mammuttikoti

Kanttihirsi - Hirren uusi ilme

Kanttihirsi mahdollistaa modernin ja minimalistisen seinästruktuurin. Se soveltuukin uuden saumarako-, nurkka- ja ikkunanpuiteratkaisun johdosta erinomaisesti tiiviisti rakennetulle kaupunkitontille. Kanttihirsi on uusi pelkistetyn tyylikäs valinta.

Kanttihirsi - Mammuttikoti

Kanttihirsi

Uusi kanttihirsi mahdollistaa modernin ja minimalistisen seinästruktuurin. Seinä näyttää samanlaiselta sekä ulko- että sisäpuolelta. Se soveltuu ulkonäkönsä puolesta erinomaisesti myös tiiviisti rakennetuille kaupunkitonteille. Se on merkittävä seikka pelkistettyä tyyliä toteutettaessa. Myös uusi ikkunanpuiteratkaisu jatkaa tinkimättömän pelkistettyä linjaa.

Kanttihirsi on valittavissa lamelli- tai ristiinliimattuna painumattomana hirtenä.

Viistehirsi - Mammuttikoti

Viistehirsi

Perinteinen - jo pitkään tuotannossa ollut - hirsimalli sai Mammutin nimikilpailussa nimekseen Viistehirsi. Hirsien väliin jää selkeä sauma, jolloin Viistehirsi tuo aidoimmillaan esille perinteisen hirsitalon ulkonäön. Usein Viistehirteen yhdistetään myös classic -nurkkasalvos, joka on vaihtoehtona nurkattomalle Cityjiiri -liitokselle. Erinomainen valinta tilavalle rakennuspaikalle, vanhempaan idylliseen pihapiiriin tai vapaa-ajan kotiin.

Viisterhirsi on valittavissa lamelli- tai ristiinliimattuna painumattomana hirtenä.

ProCache: v313 Render date: 2021-04-16 11:11:41 Page render time: 0.0490s Total w/ProCache: 0.0494s