Miten projekti etenee

Tutustu Mammuttihirren tapaan rakentaa kotisi.

Tontin hankinta - Mammuttikoti

Tontin hankinta

Tontti, jolle talosi rakennetaan, on ideoinnin lähtökohta – kun tontti on hankittu, voidaan kokonaisuuden hahmottelu aloittaa, tämä sisältää asioita kuten kotisi koko, sijoittelu ja pihapiirikokonaisuus. Paikallinen edustajamme on veloituksetta käytettävissänne jo tontin hankintavaiheessa. Haluamme yhdessä varmistua, että tontin erityispiirteet ja mahdolliset viranomaismääräykset tulevat otetuksi huomioon heti alkuvaiheessa.

Hankekokonaisuuden määrittely - Mammuttikoti

Hankekokonaisuuden määrittely

Kodin rakentamisen tarkempi suunnittelu alkaa yhteistyössä myyntiedustajamme kanssa. Rakennushankkeen budjetti määritellään heti alussa tarkasti, jotta mitään yllätyksiä ei tulisi myöhemmin. Yhteistyössä suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisratkaisun. Avustamme rahoituslaitoksille tehtävän kustannuslaskelman tekemisessä ja rahoitusalan yhteistyökumppanimme voivat antaa kilpailukykyisen rahoitustarjouksen.

Mallisuunnittelu - Mammuttikoti

Mallisuunnittelu

Hankekokonaisuus antaa suuntaviivat mallin suunnitteluun ja –valintaan. Mammutin mallistoissa on runsaasti valmiita vaihtoehtoja, mutta toteutamme mielellämme yksilöllisiä koteja myös arkkitehtisuunnittelun avulla. Toki valmiita malleja voidaan mukauttaa tarpeisiinne, käyttää peilikuvana ja sovittaen tonttisi erityispiirteisiin. Tai ehkä olette jo luonnostelleet itse tulevaa kotianne – tämä onkin yksi suosittu tapa edetä hankkeessa.

Rakentaminen tapahtuu tehdasohjatusti laadunvarmistusjärjestelmämme mukaisesti. Teitä palvelee kussakin kokonaisuudessa alan ammattilainen aina talomallin suunnittelusta teknisiin valintoihin.

Talokauppa - Mammuttikoti

Talokauppa

Talokaupan myötä hanke konkretisoituu. Myyjä viimeistelee suunnitelmat yhteistyössä asiakkaan ja talotehtaan teknisten ammattilaisten kanssa. Näin voit nauttia uudessa kodissasi juuri sinulle mieluisimmista toiminnoista ja materiaalivalinnoista. Uuden kotisi toimitusaikataulu vahvistetaan tehtaalta, kun kaikki rakennushankkeen yksityiskohdat on käsitelty.

Talopakettitoimitukseen tehdään selkeä aikataulu hankkeen etenemisen ja tarvittavien resurssien varaamista varten. Ohjeellisista aikatauluista sovimme yhdessä jo ennen varsinaista talokaupan tekoa.

Rakennusluvan haku - Mammuttikoti

Rakennusluvan haku

Välittömästi talokaupan teon jälkeen käymme dokumentit huolellisesti läpi ja rakennuslupaan tarvittavien suunnitelmien teko alkaa. Kun nämä valmistuvat, päästään hakemaan rakennuslupa.

Tontin valmistelu - Mammuttikoti

Tontin valmistelu

Kun rakennuslupa on valmis, päästään tositoimiin rakennuspaikalla.

Perustustyöt - Mammuttikoti

Perustustyöt

Kun tontin valmistelut etenevät, päästään pian perustustöihin. Pian tämän jälkeen alkaa konkreettinen rakentamistyö.

Rakentaminen - Mammuttikoti

Rakentaminen

Talotehtaan rakennusalan ammattilaiset aloittavat kodin rakennustyön. Jokainen työryhmän jäsen on oman alansa huippuosaaja.

Luovutus ja muutto - Mammuttikoti

Luovutus ja muutto

Uuden kodin valmistuminen on projektin huipentuma. Usein tässä yhteydessä pidämme uudessa kodissanne talonäyttelyn – näin myös moni tuleva rakentaja pääsee tutustumaan kodin harkittuihin yksityiskohtiin.

ProCache: v313 Render date: 2021-03-07 04:22:44 Page render time: 0.0635s Total w/ProCache: 0.0745s