Miksi valita Mammuttihirsi

Helpottaaksemme valintaasi, olemme koonneet listan asioista joiden ansiosta Mammuttihirsi ja vapaa-ajan kodit ovat paras valinta sinulle. Lue, miksi sinun kannattaa valita kumppaniksesi juuri Mammuttihirsi.

Mammuttimyyjä on talorakentamisen ammattilainen - Mammuttikoti

Mammuttimyyjä on talorakentamisen ammattilainen

Apunasi kodin suunnittelussa on ammattitaitoinen Mammuttimyyjä, jolla on vankka kokemus talojen rakennusprojekteista. Hänen tehtävänsä on huolehtia, että sinulla on kaikki tarvittava, ja voit olla turvallisin mielin koko rakentamisen ajan. Mikä tahansa kysymyksesi onkaan, Mammuttimyyjäsi vastaa siihen mielellään ja on aina apunasi.

Yksilöllinen - Mammuttikoti

Yksilöllinen

Mammuttihirsitalot ovat tunnettuja yksilöllisyydestään ja uniikkiudestaan, sillä rakennamme ne juuri sellaisiksi, kuin asiakkaamme toivovat. Voimme tehdä mallistomme malleihin haluamiasi muutoksia tai suunnitella sinulle täysin yksilöllisen mallin.

Ekologinen, terveellinen ja turvallinen - Mammuttikoti

Ekologinen, terveellinen ja turvallinen

Hirsitalo on ekologinen ja turvallinen valinta, sillä se kuormittaa ympäristöä jo rakennusvaiheessa vähemmän kuin muut talot. Puulla on luonnostaan erinomaiset kosteudensäätelyominaisuudet, jonka ansiosta hirsitalon huoneilma on muita merkittävästi parempi. Hirsitalo kestää sukupolvelta toiselle. Mammuttimyyjäsi kertoo sinulle suunnitteluvaiheessa valinnoista, joilla voit lisätä kotisi ekologisuutta.

Laadukas - Mammuttikoti

Laadukas

Mammuttihirsitalot rakennetaan hirrestä. Käyttämämme hirsi on 204mm, 240mm tai 270 mm paksuista lamellihirttä, joka on erinomaisen kestävää ja laadukasta. Kaikissa materiaaleissa panostamme laatuun sekä laadukkaita tuotteita valmistaviin yhteistyökumppaneihin. Laadukkuus ei pääty vain materiaaleihin, vaan jatkuu kautta koko rakennusprojektin, aina suunnittelusta rakentamisen laadunvalvontaan.

Erinomainen hinta-laatusuhde - Mammuttikoti

Erinomainen hinta-laatusuhde

Mammuttihirsitalo on kokonaisedullinen rakentaa. Tämä johtuu siitä, että toimittamamme kokonaisuudet ovat sisällöltään laajempia ja materiaalit sekä rakenteet ovat tarkoin valikoituja. Laajan toimitussisällön ansiosta vältyt yllättäviltä lisäkustannuksilta ja -hankinnoilta projektin aikana.

ProCache: v313 Render date: 2021-04-16 11:48:51 Page render time: 0.0560s Total w/ProCache: 0.0684s