Luonnollinen koti

Hirsi on perinteinen talonrakennusmateriaali, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se vastaa erinomaisesti nykypäivän rakentajien vaatimuksiin.

Hirsitalo on terveellinen - Mammuttikoti

Hirsitalo on terveellinen

Hirsi on perinteinen talonrakennusmateriaali, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se vastaa erinomaisesti nykypäivän rakentajien vaatimuksiin. Massiivirakenteen edut on tunnettu vuosisatoja. Mammuttihirsi on jalostanut lamellihirsitekniikalla hirren ominaisuuksia edelleen ja se vastaa täysin nykypäivän lämmöneristysvaatimuksia. Mammuttitalojen ilmantiiveys on huippuluokkaa.

Hirsi rakennusmateriaalina - Mammuttikoti

Hirsi rakennusmateriaalina

Mammuttitaloon asennettavat hirret valmistetaan suomalaisesta puusta, joka on saanut kasvaa aikuiseksi hitaasti ja puhtaan luonnon ympäröimänä. Pohjolan tuiskut ja tuulet ovat tehneet siitä vahvan ja kestävän. Kaadettaessaan se on saavuttanut jo 80 vuoden kunnioitettavan iän, mutta hirren iässä se on vasta elinkaarensa alussa. Hirsitalossa kaadettu hirsi jatkaa eloaan useiden sukupolvien ajan. Voit valita hirsikotisi ulkonäön monista eri vaihtoehdoista. Mammutin Kanttihirsi mahdollistaa modernin ulkoasun tinkimättä hirsitalon tunnetuista ja kiistattomista eduista.

Seuraa ekologista kohdetta - Mammuttikoti

Seuraa ekologista kohdetta

Tervetuloa seuraamaan allergiaperheemme hirsitalon valmistumista. Olemme jo pitkään haaveilleet oman kodin rakentamisesta ja nyt meillä on mahdollisuus saavuttaa yksi unelmamme. Perheessämme on home- ja kosteusvauriosairautta sekä monikemikaaliyliherkkyyttä. Tavoitteenamme on rakentaa vähäpäästöinen, terveellinen ja turvallinen hirsitalo perheellemme.

kottaraisenpolulla.blogspot.fi/

Sivustolla pääset tutustumaan erityisen sisäilmaystävällisen, Mammutin M1 - luokkaan toteutetun kohteen toteutusta.

https://www.facebook.com/naturemammutti

ProCache: v313 Render date: 2021-04-16 11:52:00 Page render time: 0.0476s Total w/ProCache: 0.0572s