Julkiset kohteet

Mammuttihirsi toteuttaa julkisen rakentamisen hankkeita hirsirakenteisina niin kotimaassa kuin viennissä. Tyypillisesti hankkeiden pinta-ala on 400 m² – 3000 m² aina kahvilarakennuksista päiväkoteihin ja liiketiloihin. Hirren kestävyys ja terveysominaisuudet ovatkin nostaneet hirsirakenteen suosiota julkisessa rakentamisessa. Näitä olemmekin toteuttaneet useita.

Golf Hotelli, Latvia

Vuonna 2018 toteutumme Latviaan upean Golf hotellin puurakentamisen osion. Rakennus voitti Paras puurakennus Latviassa 2018 -palkinnon.

Hirsikoulu Ylläsjärvi

Syksyllä 2017 otettiin käyttöön upouudet hirsikoulut Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä. Mammuttihirsi toteutti kohteiden runkovaiheen.

Hirsikoulu Äkäslompolo

Syksyllä 2017 otettiin käyttöön upouudet hirsikoulut Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä. Mammuttihirsi toteutti kohteiden runkovaiheen.

Majoitustilat, Himos

Kahdesta asuintalosta koostuva upea hirsinen kokonaisuus rakennettiin Himoksen alueen matkailijoita varten. Siellä majoittuu mukavasti myös porukalla, sillä pienempikin taloista on huoneistoalaltaan yli 100 neliötä. Nämä laadukkaat loma-asunnot eivät ole vain pysähdyspaikkoja aktiviteettien välissä, niissä vietät ihania hetkiä kokkaillen, saunoen ja nauttien yhdessäolosta.

Kohteen esittely Hirsitalolehdessä

Himoksen taidetalo

Ihastuttava Himoksen taidetalo sijaitsee noin kaksi kilometriä Himos-keskuksesta. Taiteilija Veli Ähtävän taidemaailmaan sijoittuvat sekä galleria että ateljee, joista on tullut hyvin suosittu vierailukohde Himoksella. Lisäksi tiloissa sijaitsee taiteilijan yksityisasunto. Yhteensä rakennuksessa on lähes 400 neliötä. Mammuttihirren massiivinen rakennuskokonaisuus luo upean miljöön taiteen luomiselle ja esittämiselle, ollen samalla tunnelmallinen asuinympäristö. Tiloissa on mahdollisuus järjestää kuvataiteen lisäksi myös pienimuotoisia konsertteja ja yritystilaisuuksia.

Asumiskoti, Pohjanmaa

Vuosien 2011-2015 aikana toteutimme laajan asumiskoti-kokonaisuuden, joiden runsaat 3500 neliötä tarjoavat asukkailleen lämminhenkisen ja kodinomaisen ympäristön. Tilat myös muuntuvat moneen tarkoitukseen. Hirsirakentaminen luo vahvan ja turvallisen tunnelman.

Petäjäveden päiväkoti

Uuden Petäjäkallion päiväkodin toiminta käynnistyi maanantaina 4.8.2014. Arkkitehtuuriltaan moderni päiväkoti soveltuu hienosti kumpuilevaan maastoon ja ympäröivään metsämaisemaan. Uudessa päiväkodissa on tilaa 200 neliötä - kyllä kelpaa peuhata. Kohde sai myös mukavan mediahuomion.

Yle Uutiset

Keskisuomalainen

Asumiskoti Nummela

Nummelan kohde käyttöönotettiin marraskuussa 2017. Tilaratkaisut on suunniteltu leppoisaan oleiluun ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

ProCache: v313 Render date: 2021-03-07 05:23:32 Page render time: 0.4194s Total w/ProCache: 0.4510s